S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimecres

22

Març

Cerca avançada

Tornar

El teu carrer canvia de nom

El teu carrer canvia de nom

L'Ajuntament de València, en compliment de l'article 15 de la Llei 52/2007, de 26 de desembre, coneguda com a Llei de memòria històrica, va acordar en la Junta de Govern Local celebrada el dia 26 de maig de 2017, el canvi de denominació de 51 carrers de la ciutat de València.

Estos canvis s'han dut a terme amb el màxim respecte, modificant les denominacions de les vies públiques amb el convenciment que les veïnes i veïns de la ciutat de València tenen dret a que les denominacions de carrers i places siguen ocasió de trobada i no d'enfrontament, ofensa o greuge.

Per a esta actuació, s'ha comptat amb l'assessorament de l'Aula de Història i Memòria Democràtica de la Universitat de València, que ha informat dels carrers existents a la ciutat que contradiuen els principis que inspiren la Llei 52/2007.

Resultat d'eixe estudi, l'acord contempla el canvi de 51 noms de carrers de la ciutat, que pot consultar-se a l'acord de la Junta de Govern de 26 de maig de 2017.

 


Certificat d'equivalència de canvi de denominació de vies públiques per als béns immobles afectats. Certificat d'Empadronament.

Pot trobar este document en: