S'està cercant, espereu....

Estàs en: AL TEU COSTAT

Campañas Municipales | Ayuntamiento de Valencia - València

Dimecres

27

Setembre

Cerca avançada

Tornar

Subvencions per a la realització de projectes dirigits a la joventut 2022

Subvencions per a la realització de projectes dirigits a la joventut 2022

Amb data 23 de setembre de 2022, s'ha publicat en el Butlletí Oficial de la província de València, el programa d'ajuda a Entitats per a la realització de projectes dirigits a la joventut de la ciutat de València 2022. Aquest programa de la regidoria de joventut permet beneficiar-se de les subvencions i sol·licitar la seua participació en el Programa a les Entitats sense ànim de lucre la finalitat del qual siga la realització de programes, projectes i accions dirigides a la joventut, i que es troben en algunes de les agrupacions previstes en la convocatòria (base quarta).

Podran sol·licitar les subvencions:
A) Les Federacions i associacions juvenils, que siguen d'àmbit local amb implantació en el municipi de València i membres de ple dret del Consell de la Joventut de València, la inscripció de la qual del mateix haurà d'haver-se produït abans de la data de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOP.
B) Les Entitats inscrites en el Cens d'Associacions Juvenils i Entitats Prestadores de Serveis a la Joventut de l'IVAJ amb seu local a la ciutat de València, la inscripció de la qual del mateix haurà d'haver-se produït abans de la data de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOP.
C) Les agrupacions inscrites en el Registre Municipal d'Entitats Ciutadanes la inscripció de les quals del mateix haurà d'haver-se produït abans de la data de la publicació d'aquesta convocatòria en el BOP. Aquestes entitats han de reflectir en els seus estatuts que entre les seues finalitats està la de promocionar i apoderar a la joventut.

La sol·licitud ha de realitzar-se a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de València, on trobarà els impresos corresponents, els annexos a la sol·licitud i les bases de la convocatòria.

(23/09/2022) Enllaç al tràmit en Seu Electrònica.

Dades de la campanya:

Publicació oficial: BOP n.184, de 23 de setembre de 2022.

Termini des de: 24 de setembre

Termini fins a: 13 d'octubre de 2022, ambdós inclusivament.

Pot trobar este document en: