S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’AppValència acosta les Falles als mòbils de la ciutadania

• Cartell de la campanya informativa de l'AppValència

18/03/2023

L'AppValència recull tota la informació necessària per a viure i gaudir les Falles: des dels horaris dels espectacles pirotècnics fins a la ubicació dels diferents punts violeta o d'espais adaptats per a persones amb mobilitat reduïda en els actes. La nova actualització d’esta ferramenta informàtica també acosta als mòbils de la ciutadania dades geolocalitzats com, per exemple, els aparcaments lliures.
 

Així mateix, esta aplicació permet la possibilitat de personalitzar la informació segons el posicionament dels telèfons de les persones usuàries per a, per exemple, detectar les falles més pròximes a la seua ubicació en tems real, i de programar alarmes per recordar actes de l'agenda fallera.

Amb esta eina també es poden conéixer les parades de transport públic més pròximes així com les arribades dels autobusos de l'EMT i dels metres i tramvies de MetroValència. De la mateixa manera, i també en temps real, la AppValència facilita la disponibilitat de places en aparcaments públics i de bicicletes del servici de Valenbisi o la ubicació de les parades de taxi més pròximes.

D'altra banda, cal recordar que tant l'AppValència com el Geoportal acosten servicis que, tot i que no estan estrictament pensats per a les festes falleres, també poden ser especialment útils en esta època. Dona avisos temàtics, com ara el de l'estat del trànsit o la possibilitat que la ciutadania reporte qualsevol incidència en la via pública, com una paperera trencada, un contenidor desbordat o un jardí danyat, perquè l'Ajuntament done resposta.

Entre els missatges de la campanya impulsada per l'Ajuntament per a descarregar-se l'AppValència amb motiu de les festes josefines la ciutadania pot encontrar-se al carrer: Falles a prop? Hi ha un fum; Cartells, mascletaes...et dic on i quan; Si vols moure't en Falles, pregunta'm com; Carrers tallats? Et dic quins; Necessites un WC? Et dic on...