S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

L’Ajuntament triplica l’aportació econòmica per a la festivitat de la Mare de Déu per a celebrar el centenari de la coronació

Pere Fuset avança que l’adjudicació dels tapissos florals està ja molt avançada i que hi haurà una mascletà nocturna com a novetat

• Tapís floral de la Mare de Déu de l'any passat

29/03/2023

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, s’ha reunit hui amb el rector de la basílica de València, Juan Melchor Seguí, i amb el seu vicerector, Álvaro Almenar. Pere Fuset els ha confirmat que enguany es pujarà un 200% l’aportació econòmica que fa l’Ajuntament per al Dia de la Verge, de manera especial, amb motiu del centenari de la seua coronació, que inclou tota una sèrie d’actes extraordinaris. D’esta manera, enguany el conveni s’incrementa en 53.695,52 euros, fins arribar als 80.817,70 euros, triplicant l’import de l’anterior any.
 

El regidor Pere Fuset ha mostrat tota la “predisposició de l’Ajuntament de València per a que la celebració de la Mare de Déu siga tot un èxit en un any tan important com és la celebració del centenari de la seua coronació”. I ha destacat que “es podran sufragar totes les activitats extraordinàries previstes, tal i com es va comprometre el mateix alcalde de València, Joan Ribó”.

A més, cal apuntar que enguany la festivitat guanya una jornada extra que entre altres activitats inclourà la celebració de la dansà infantil el dijous, per poder celebrar la processó extraordinària prevista el divendres. Respecte al programa pirotècnic “hi ha una novetat important”, tal i com ha explicat Pere Fuset, i és que es celebrarà una mascletà nocturna dissabte, en la vespra del dia de la Mare de Déu en la plaça de l’Ajuntament, a més de la tradicional mascletà del dia següent. Fuset també ha avançat que es preveu una ornamentació especial extraordinària amb motiu del centenari de la coronació.

Finalment, el regidor de Cultura Festiva ha traslladat als representants de la basílica que l’adjudicació dels tapissos florals està ja molt avançada. La reunió ha transcorregut en un ambient cordial i de col·laboració per part de les dos entitats.