Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

La nova Biblioteca Josep María Bayarri “millorarà els servicis d’Orriols”

Maite Ibáñez ha anunciat que el nou recurs s’obrirà al públic pròximament

• Nova Biblioteca d'Orriols, al Camí Alqueria Albors

01/07/2022

La Biblioteca Josep María Bayarri d’Orriols s’inaugurarà pròximament, tal com ha anunciat la regidora d'Acció Cultural, Maite Ibáñez, a les entitats veïnals d’este barri, en mostrar-los la nova dotació, “que ja té tot el mobiliari, equipaments i llibres”.

 

Maite Ibáñez, responsable de la gestió de la Xarxa de Biblioteques Municipals de València, ha celebrat la nova dotació cultural, que “millorarà el servici oferit als veïns i veïnes d'Orriols i del barri confrontant, Sant Llorens, també en el districte de Rascanya”. L'immoble se situa en el Camí Alqueria Albors, molt prop del Centre Municipal de Joventut i de la Universitat Popular, “la qual cosa convertirà este entorn en un espai cultural de referència per al barri”, ha destacat. “La nova biblioteca suposa una millora en les instal·lacions, l'accessibilitat i els servicis”.

La regidora ha explicat que la nova dotació “suposa una millora en el servici, l'accessibilitat i les instal·lacions respecte a la biblioteca antiga, situada al carrer de Sant Joan Bosco, i que mentre que l'antiga estava en règim de lloguer, la biblioteca actual és de propietat municipal”. “Este recurs, que compta amb les últimes novetats editorials, estarà obert a les propostes culturals dels veïns i veïnes, i centres educatius del barri, i tindrà un programa d'activitats”.