S'està cercant, espereu....

Notícies Destacades | Ajuntament de València - València

Cerca de notícies

Data (dd/mm/aaaa)

Cerca per dia

Últimes notícies


Tornar

Urbanisme adjudica les reforma de la plaça de Roma al barri de Nou Moles

Sandra Gómez destaca que les actuacions “transformaran tota la plaça en un espai per a vianants, dignificant l’espai i dotant-lo de nous usos”

• Recreació de la plaça de Roma

04/03/2023

La Junta de Govern ha aprovat l’adjudicació de la reforma de la plaça de Roma, al barri de Nou Moles, a l’empresa Becsa, que realitzarà les obres per un import total de 557.823,72 euros i en un termini de sis mesos. El projecte, tal com ha explicat la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament i Renovació Urbana, Sandra Gómez, naix de les propostes veïnals a través dels pressupostos participatius DecidimVLC i planteja la remodelació de la plaça per reestructurar-la i transformar-la en un espai més accessible i integrat en l’entorn.
 

“Les actuacions preveuen la transformació de tota la plaça en un espai per a vianants, de manera que es millora l’accessibilitat, es reduïxen les barreres físiques i es restringix l’accés a vehicles de motor. Amb la conversió en zona de vianants, es pretén fomentar un recorregut que afavorisca les interaccions socials i la convivència entre els veïns i veïnes del barri”, ha manifestat la vicealcaldessa.

La nova plaça, ha explicat Gómez, reserva “un gran espai obert i polivalent en el centre, com a zona d’estada. Al seu voltant inclourà diverses illes verdes amb arbres i bancs que conviden els veïns a quedar-se. Una de les illes disposarà d’una àrea de joc infantil i un altre espai per a activitats biosaludables, potenciant i ampliant els usos de la plaça. S’incorporarà, a més, nou mobiliari urbà, vegetació, i una pèrgola per generar més ombra sobre la plaça”.

“Amb esta obra oferim al barri de Nou Moles una plaça renovada que dinamitzarà l’entorn, sumant el barri al projecte València, ciutat de places, que actualitza i dignifica l’espai públic dels barris de la nostra ciutat”, ha finalitzat Gómez.