S'està cercant, espereu....

Guardons i Certificats - València

Guardons i Certificats de Qualitat

UNE EN ISO 14001

Certificat Internacional de gestió mediambiental. Aquestes normes internacionals garantixen l'aplicació de criteris de gestió basats en la satisfacció de les expectatives dels seus usuaris i la minimització dels impactes ambientals que l'activitat turística genera en l'entorn natural.

UNE 170001 ACCESIBILITAT UNIVERSAL

Aquesta norma específica els requisits d'un Sistema de Gestió de l'Accesibilitat universal per a proporcionar i mantindre entorns accesibles que satisfascen els requisits legals i reglamentaris aplicables i els criteris DALCO arreplegats en aquesta norma (l'aplicació dels quals en l'entorn dóna lloc a la seua utilització per part de qualsevol persona amb independència de la seua edat, sexe, origen cultural o capacitat) i aspira a augmentar l'accesibilitat d'eixos entorns a través de l'aplicació eficaç del sistema.

REGLAMENT EMAS

Sistema europeu de gestió i auditoria mediambiental i auditoria mediambiental (Certificat Europeu de Gestió Mediambiental)

UNE-ISO 13009:2016 Platges. Requisits i reconanacions per a la gestio de platges.

Marca “Q” de Qualitat Turistica certificat atorgat per l'ICTE (Institut per a la Qualitat Turistica Espanyola) a aquelles platges que complixen uns nivells de qualitat en els serveis que presten als seus usuaris, mesures de seguretat i higiene i altres tendents a minimitzar l'impacte que genera l'activitat turística sobre el litoral.

BANDERA QUALITUR:

Atorgada per l'Agència Valenciana de Turisme, de la Conselleria de Turisme, reconeix les platges que han obtingut el certificat Q de Qualitat a la qualitat i gestió mediambiental i és un distintiu que reconeix l'esforç realitzat pels municipis del litoral de la Comunitat, per millorar les instal·lacions i serveis de les platges que han obtingut la Certificació de Qualitat.

Distintiu: SICTED

El distintiu sicted, és un projecte de millora de la qualitat dels destins turístics promogut per TURESPAÑA i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) que treballa amb empreses de fins a 29 oficis diferents, que influïx en l'experiència i satisfacció del turista que visita el destí.

PREMIS ECOPLAYAS

Entregats a les platges que destaquen des d'un punt de vista ambiental incloent conceptes funcionals d'excel·lència estàtica, de serveis i sostenibilitat. (Entregats per l'Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Mediambient-ATEGRUS).

BANDERA BLAVA

Guardó i sistema de certificació de la qualitat ambiental, creat i gestionat per la FEE (Fundació per a l'Educació Mediambiental), que reconeix el compliment de determinats citeris de Sanitat, seguretat, información i gestió mediambiental i criteris de legalitat en les platges i el seu entorn.

· Distinció Temática
Les “Distincions Temátiques” son premis atorgats als municipis espanyols que hanobtingut la Bandera Blava i que han demostrat realitzar un esforç especial i digne de ser difós com a exemple d'excel·lència.

· Centre Bandera Blava
Els Centres Blaus s'atorgen als municipis amb platges Bandera Blava per l'existència d'un centre de visitants, aula de mar o de natura, etc. que incloga entre els seus objetius i activitats l'educació ambiental sobre els ecosistemes litorals i el desemvolupament sostenible, així com informació específica i activats relacionades amb el Programa Bandera Blava.· Sendes Blaves
Les Sendes Blaves son guardons per a reconéixer els itineraris i elements paisagístics que contribuïxen positivament al l'ús sostenible del litoral, a més de reconéixer el treball en la millora i restauració del seu patrimoni natural i etnològic litoral.

Premis NAOS

L'Estaratègia per a la Nutrició, Activitat Física i Prevenció de l'Obesitat (NAOS), posada en marxa des del Ministeri a través de la Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), és un premi per donar visibilitat a aquelles iniciatives considerades exemplars i que millor han contribuït a la consecució dels objectius proposats en l'Estratègia NAOS.