S'està cercant, espereu....

Parcs d'oci i exercici físic - València

Parcs d'oci i exercici físic. Parcs saludables

​​

Parcs d'oci i exercici físic (pdf 4.819 Kb)

 

El Parc Saludable està dissenyat per al manteniment de la forma física de les persones majors; els aparells de gimnàstica no estan destinats a la rehabilitació.

L'exercici físic no està limitat només als jóvens, els adults i majors també necessiten realitzar activitats físiques acords a la seua edat per a promocionar la seua salut i previndre l'aparició primerenca de determinades patologies.

Estos parcs oferixen al ciutadà la forma de conjugar, de fruir a l'aire lliure del temps d'oci i realitzar exercicis físics acords a l'edat, per mitjà d'aparells de gimnàstica dissenyats cada un d'ells per a diferents indicacions, tot col·laborant a reforçar el desenrotllament de la musculatura, les articulacions i millorar amb això la coordinació en particular, segons cada aparell i en general de tot l'organisme amb les implicacions medicosanitàries que això comporta en PROMOCIÓ DE LA SALUT.

Informació per als usuaris

- Cada parc saludable consta de 8 aparells d'exercici físic.
- Es recomana llegir les instruccions abans de l'ús dels aparells.
- L'ús del parc està destinat a persones majors. No ha de ser usat per xiquets menors de 12 anys.
- En cas de ser utilitzat per xiquets majors de 12 anys, sempre serà davall la supervisió i responsabilitat d'un adult.
- Els aparells de gimnàstica no són joguets.
- Trie l'aparell de gimnàstica adequat segons el seu estat de salut i forma física. Es recomana consultar amb el seu metge abans d'utilitzar-los.