Política privacitat - València

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En l'Ajuntament de València estem compromesos amb la protecció de la privacitat i l'ús correcte de les dades personals.

Per això, esta política de privacitat té per objecte informar sobre el tractament de dades de caràcter personal que l'Ajuntament de València efectua en este lloc web, seu electrònica i en qualsevol dels seus subdominis, microllocs web i/o aplicacions mòbils.

La relació actualitzada de les activitats de tractament que l'Ajuntament de València du a terme es troba disponible en el següent enllaç al  Registre d'activitats de tractament.

Les dades de caràcter personal que se sol·liciten seran les estrictament imprescindibles per a identificar i atendre la sol·licitud realitzada per la persona titular de les dades o prestar els servicis demanats, i no es tractaran ulteriorment de manera incompatible amb estes finalitats.

Les dades recollides de cada persona titular interessada seran adequades, pertinents i no excessives en relació amb les finalitats corresponents per a cada cas, i seran actualitzades sempre que siga necessari.

La persona titular serà informada, amb caràcter previ a la recollida de les seues dades, dels aspectes generals regulats en esta política pel que fa als aspectes següents:

1. Qui és el responsable del tractament de les teues dades personals?
2. Per a què tractem les teues dades personals?
3. Quina és la base jurídica que legitima el tractament de les teues dades personals?
4. Quant de temps conservem les teues dades personals?
5. Qui pot ser persona cessionària o destinatària de les teues dades personals?
6. Quins són els teus drets en protecció de dades i com pots exercir-los?

Política de privacitat de tràmits específics

Abastiment i Sanejament d'aigües. Activitat Econòmica, Ocupació i Consum. Activitats i Obres de Condicionament. Alcaldia Assessoria Jurídica. Benestar social. Contractes. Cultura. Esports. Educació. Gestió Interna Municipal. Hisenda. Igualtat i polítiques inclusives. Joventut. Medi Ambient. Mobilitat Sotenible. Multes de trànsit, ORA i altres sancions. Padró i cens. Bodes. Participació ciutadana. Relacions amb l'Administració. Salut Pública. Seguretat ciutadana. Urbanisme. Via Pública. Vivenda.

POLÍTICA DE PRIVACITAT. TRÀMITS DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, CONSUM I OCUPACIÓ

"Newsletter" del Centre Mundial de València per a l 'Alimentació Urbana Sostenible (CEMAS) (pdf 250 kb.)

Comerç, consum i mercats

Activitats formatives en matèria de consum (Pdf 172 kb.)

Actes d'inspecció de consum (OMIC) (pdf 170 KB)Ajudes al comerç (pdf 170 kb).Arbitratge de consum (OMIC) (pdf 170 kb.) Contractes administratius i transmissions de llocs de mercats de districte (pdf 170 kb).Mercats de districte i extraordinaris (pdf 170 kb).

Reclamacions, denúncies i queixes de consum (OMIC) (pdf 170 Kb.)

Sol·licitud de fulles de reclamacions de consum (OMIC) (pdf 170 kb.)

Xarxes socials i web regidoria de começ (pdf 170 kb.).

 

Ocupació

Cessió de espais dels centres municipals d'ocupació i formació (pdf 251 kb).

Formació de la ciutadania per a la millora de l’ocupabilitat (pdf 251 kb.) Formació professional per a l'ocupació (pdf 170 kb.)

Itineraris formatius del programa POEFE (pdf 170 kb.).Programa d'ocupació ECOVID (pdf 251 kb.). Programa d'ocupació EMCORP (Pdf 161 kb).

Programa d'ocupació EMPUJU (pdf 162 kb.). Subvencions València Activa Jove - Idiomes (Pdf 170 kb).

Emprenedoria i innovació econòmica

Assessorament a l´emprenedoria, formació per a emprendre i viver d´empreses (pdf 170 Kb.) Ajudes a la consolidació i a l'impuls econòmic (pdf 170 Kb.) Ajudes Pla Resistir (pdf 169 kb.)

Criteris sobre patrocini d'esdeveniments a la ciutat de València (pdf  169 kb.). Premis i distincions (pdf 109 Kb.)

Innovació

Activitats Missions (pdf 169 kb.)

Ajudes i premis innovació social (pdf 169 kb.)

Innovació - Projecte Matchup - El Marítim innova (pdf 168 kb.).

Innovació - Projecte Matchup - EV parking places (pdf 170 kb.).

 

Turisme

Consell municipal de turisme (pdf 170 kb.) Ordenança sobre habitatge turístic ocasional a la ciutat de València (pdf 170 kb.).Premis i concursos de turisme i internacionalització (pdf 170 kb.). Promoció turisme (pdf 170 kb.). Taller d'il·lustració de cartells de cinema a partir de l'obra de Luis Berlanga (pdf 169 kb.).