Per què un nou model

En l’actualitat la societat s’enfronta al repte de repensar i dissenyar els mecanismes i espais per a exercir plenament el seu dret a la participació i avançar en el procés de regeneració democràtica. Per aquest motiu la Delegació de Participació Ciutadana i Acció Veïnal proposa l’engegada d’un procés participatiu per a la revisió del model de participació de l’Ajuntament de València que establisca les bases per a la modificació de la reglamentació associada i en particular del Reglament de Participació Ciutadana.

Des de l’Ajuntament de València engeguem el procés participatiu per a la revisió del model de participació ciutadana i així establir les bases per a la modificació de la reglamentació associada i en particular del Reglament de Participació Ciutadana.

L’objectiu d’aquest procés és clar: que la ciutadania de València puguen decidir directament com participar de la ciutat.

Anirem publicant els nostres avanços, les novetats i qualsevol altra cosa que vulguem compartir amb vosaltres en relació amb el procés en el blog d’aquesta pàgina web.