És moment de repensar la participació.

D’un temps fins ara les formes en que hem participat com a ciutadans i ciutadanes als projectes i polítiques públiques, s’han esgotat. La voluntat d’alguns d’implicar-se més enllà del que oferia l’administració i la necessitat d’aquesta de definir millor i amb més suport els projectes en un context post-crisis, han fet necessari reformular el model de participació de la ciutat de València.

Res millor que definir aquest model entre tota la gent que vivim a la ciutat, acordar fins a quins nous límits volem fer arribar la participació ciutadana, amb quines eines i sota quines formes organitzatives.

És per açò que des de l’Ajuntament de València es promou un procés per repensar aquest model amb xarrades, tallers, debats i presentacions, en el que tots i totes; polítics, tècnics, associacions, veïnat… definirem com participarem en la tasca de crear una nova València per al futur.

frame-video-val-01

Novetats

Últim taller

El passat dia 22 de desembre vam finalitzar la ronda de tallers perdefinir els criteris de redacció del Model de Participació de la ciutatde València. Aquest últim taller ens va servir per definir les eines,estructures i criteris per al seguiment, avaluació i revisió...

Llegir més

Taller 22 de desembre

Ja estem a la segona part de la fase de propostes, el passat 1 de desembre vam definir, a nivell d’objectius, els 20 temes que es van proposar per a formar part del Model de Participació. En el proper taller ens dedicarem a les eines de seguiment i revisió del Model i...

Llegir més

Pròximes activitats

There are no upcoming events at this time.
Coordinació i dinamització: monoDestudio
Disseny gràfic: estudio de alicia
Disseny web: niu comunicación