Dins de la fase de diagnòstic del Model de Participació, el passat dia 20 realitzem el primer taller obert d’aquest procés participatiu. Aquesta fase ha comptat anteriorment amb altres activitats amb les quals es va iniciar la recollida i anàlisi d’informació (entrevistes grupals i anàlisis d’altres models). Les activitats es realitzen entorn d’una invitació a diferents entitats, però els tallers són oberts a la ciutadania pel que recordem que es poden reservar places en aquest mateix blog (Mirar Calendari).

Les conclusions del diagnòstic, que es publicaran en aquesta web en les pròximes setmanes, estan donant una visió del que existeix i que cal millorar de cara a definir un model de participació per a València.

Com a tancament d’aquesta fase, us informem que el pròxim 17 de novembre a les 19:00 en les instal·lacions de la Residència La Petxina, realitzarem un nou taller en el qual presentarem les línies més importants del diagnòstic i definirem les últimes aportacions. De la mateixa manera, aprofitant aqueixa visió global del diagnòstic, s’iniciarà la fase de propostes definint aquells temes que es veuen importants que estiguen reflectits en el model.

Us animem a participar i a reservar la vostra plaça per a aquest taller!